avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda contraventionala

Am primit o amenda prin posta de 50 ron pt. ca am depasit timpul de stationare cu 10-15 min. Ce se intampla daca nu platesc?;)
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:44, 29 Iunie 2010
o puteti contesta daca nu vreti sa o platiti,
Cand o sa aveti nevoie de ceva de la primarie, vreo adeverinta, o sa va ceara sa platiti mai intai amenda.
In termenul lega de 15 zile de la semnare/primirea la domiciliu a procesului verbal,aveti posibilitatea sa contestati in instanta procesul verbal de contraventie daca puteti dovedi cu probe(acte,martori) ca acele consemnari ale agentului constatator nu sunt reale.
Puteti verifica procesul verbal si sub aspectul cauzelor de nulitate prev.de art.16,17,34 din OG nr.2/2001

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala; martor ursacheurse ursacheurse buna ziua, am primit o amenda de la protectia consumatorului. la magazin a fost numai gestionarul care nu a semnat procesul verbal, dar nu a fost intrebat daca ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda hcl 206 eu_arise eu_arise Buna ziua, va scriu cu rugamintea de a ma indruma in elaborarea contestatiei pt o amenda de parcare data in baza HCL 206. Pt a avea o baza de discutii va ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb nesemnata july_a34 july_a34 buna ziua! as avea si eu o intrebare! ieri 30.03.2010 m-au prins controlorii p linia 300.....am dat buletinul mi a facut proces verbal -trebuia sa platesc p ... (vezi toată discuția)