Buna ziua .Am si eu o intrebare si va rog sa ma indrumati in problema pe care o am.Varul meu a avut un cabinet de avocatura (o societate )la adresa parintilor lui,el a decedat anul trecut si a ramas sotia lui cu cabinetul aceasta nu are aceeasi adresa cu matusa mea dar cabinetul a ramas pe adresa matusii mele.Intrebarea mea este cum poate matusa sa desfiinteze acel cabinet daca nora ei a ramas ca asociat ?
Batrana nu mai vrea ca acea societate sa mai figureze la adresa ei si nu se intelege cu nora ei.Ce se poate face in acest caz? cand batrana nu mai vrea sa mai aiba la adresa ei firma respectiva,mentionez ca nora are alta adresa nu locuiesc impreuna.Multumesc anticipat.
Trebuie vazut in ce baza a fost infiintata societatea(ce contract a avut la baza-inchiriere, comodat).Apoi o notificati pe nora ca nu mai doriti ca aceasta sa aiba sediul la domiciliul fostei soacre.
nu stiu cum sa aflu ce fel de contract a avut la baza deoarece nu am acces la acele acte care au ramas la nora .Aceasta a fost anuntata sa-si schimbe sediul de la adresa soacrei dar nu a vrut,nici nu vrea sa discute cu fosta soacra despre asa ceva.
Infiintare firma
jinga_adrian
buna ziua! vreau sa deschid o firma (platitoare de tva) si am cateva nelamuriri in legatura cu sediul social. eu momentan locuiesc intr-un camin, proprietatea ... (vezi toată discuția)