Am si eu o problema mare cu fost mea iubita care acuma imi face zile de cosmar.Am fost azi sunat de la politie anume ca eu am agresat-o pe fosta mea prietena.Am fost acuzat de furt,anume ca i-am furat buletinul,i-am ars parul,i-am aruncat lucrurile in apa si am zgariat-o.toate aceste acuzatii nu sunt reale,dar ea are martori care atesta ca sunt.
La randul meu am si eu martor care atesta ca am fost in alta parte a orasului intre orele in care s-a intamplat incidentul.
Ea a fost la medicul legist si a primit 2 zile de ingrijiri medicale.A dat declaratie la politie,cu toate cele mentionate mai sus.
La randul meu am dat si eu o declaratie unde am explicat ce sa intamplat.Cum ca nu am facut nimik si am fost cu un prieten atunci.
Pe langa toate astea in urma cu 2 ani fata a fost sub tratament psihiatric,a incercat sa isi taie venele,a luat i cutie de calmante foarte puternice primite de la medicul psihiatru.
Eu is de parere ca ar fi in stare sa simuleze un atac si sa zica ca am fost eu.
Pe langa toate astea in declaratia ei a mentionat faptul ca daca ii platesc suma de 3000 de lei isi retrage plangerea.
Ce sa ma fac?mam despartit de ea de o luna,am o prietena pe care o iubesc foarte mult,nu stiu ce sa ma fac,sa ii dau bani,sa intru in proces cu ea...poate cineva ma poate ajuta si pe mine.
ok,pana acuma suna bine...ideea este urmatoarea, in urma cu 2 ani jumate a fost sub tratament psihiatric,a fost internata la spital cu venele taiate si a inghitit toate medicamentele pe care le-a primit de la psihiatru...ar fi si asta in favoarea mea?
foarte putzin...in favoarea dumneavoasta ar putea fi sa demonstrati starea ei din momentul in care a facut plangerea la politie sau din momentul in care spune ca s-au intamplat faptele...adika sa aflati cu ce afectiuni se afla in evidente in prezent
am inteles ca are mici contuzii pe brat,niste zgarieturi,si cam atat,ea nu are avoat,nu cred ca stie ce se petrece...ea zice ca a fost agresata de mine dar nimeni nu a vazut,de unde stiu ca tot ceea ce sustine nu si-a provocat singura?
ma refeream la starea ei din punct de vedere psihiatric...daca si-a provocat singura sau nu, asta nu pot stabili decat organele de cercetare penala pe baza probelor propuse de tine si de ea...