avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrerupere concediu maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrerupere concediu maternitate

speta: sotia se afla in concediu pt cresterea copilului. legal, poate sa intrerupa acest concediu pt o luna de zile (sa se intoarca la munca sa faca un curs de specializare) dupa care sa revina si sa intre in continoare in concediul pt cresterea copilului? daca da, va rog sa ma indrumati spre actul normativ ce prevede acest lucru. va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mimi23 , utilizator 10:23, 29 Iunie 2010
da, se poate
a se vedea art12(2) si art.12(6) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.148/2005 proivind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu paternitate morozancarmen morozancarmen eu nu am dreptul la concediu pentru cresterea copilului si in functie de situatia in care se va gasi sotul meu la sfarsitul celor 124 de zile obligatorii am ... (vezi toată discuția)
A sasea nastere dar nici un ccc pana in prezent tormi tormi sotia mea urmeaza sa nasca in luna decembrie acest an al 6-lea copil eu sunt angajat din luna noiembrie 2010 pana in prezent nu am beneficiat nici unul ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ContSters70444 ContSters70444 Am nascut un copil in data de 07.02.2008, iar in data de 10.06.2008 m-am intors la servici, data la care a expirat concediul de maternitate.Nu am beneficiat de ... (vezi toată discuția)