avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... subiecte examen avocat stagiar
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

subiecte examen avocat stagiar

Buna!
A doua sesiune a examenului de admitere in Barou (avocat stagiar), va avea loc in perioada 15/19 septembrie 2010. [ link extern ]

Nu este precizata, in schimb, forma examenului, respectiv intrebari tip grila sau sinteza.

Dupa numarul de zile de examen, banuiesc ca va fi sinteza.

Stie cineva, care va fi modalitatea concreta de examinare si locul de desfasurare?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: marincristina , utilizator 15:12, 29 Iunie 2010
buna!
sigur va fi sinteza, altfel n-ar fi fost vorba de 5 zile.cred ca subiectele vor fi la nivel national.nu se stie nimic de tematica?
va rog, daca aflati unde e afisata tematica sa-mi spuneti si mie.
multumesc.
Am sunat la UNBR si au spus ca in cursul saptamanii viitoare vor afisa pe site regulamentul de organizare a examenului.
Sa asteptam...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Bibliografie examen grefieri ioana marc ioana marc sunt noua pe forum si as vrea sa va intreb daca pt admiterea sng invatati dupa subiectele existente , tematica 2010 cred ca s-a dat in februrarie dupa aceste ... (vezi toată discuția)
Admitere inppa emadinu emadinu Am nevoie de cateva informatii legate de examenul de admitere in INPPA : -daca exista o carte de grile recomandata -tematica examenului -valoarea taxei ... (vezi toată discuția)