avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare pe caz de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare pe caz de boala

ce perioada de timp trebuie sa treaca de la primirea deciziei de pensionare si pana la primirea pensiei? exista o regula? o anume perioada de timp? , cu ce traieste omul in aceasta perioada, tinand cont ca a fost ceva neprevazut si mai are si datorii la banci.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 13:55, 29 Iunie 2010
De regula si daca sunt bani, prima pensie si diferentele le primiti in luna imediat urmatoare emiterii deciziei de pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand primesc prima pensie Dandumio Dandumio In data de 21 decembrie 2014 am primit de la comisie incadrarea in gr.I pensie invaliditate.Incetarea raporturilor de munca a inceput cu 31 decembrie 2014. ... (vezi toată discuția)
Cand primesc pensia de urmas? leustenica leustenica [i]am facut actele pentru pensie in mai 2010 ca in ce perioada ar trebui sa o primesc....menntionez ca o voi primi pe card:)[/i][b] (vezi toată discuția)
Decizie pensionare ContSters177235 ContSters177235 vin dosara rog sa-mi spuneti care ar fi termenul de la depunerea dosarului de pensionare ptr limita de varste si primirea deciziei? mentionez ca am introdus ... (vezi toată discuția)