avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... drepturile studentilor incalcate
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

drepturile studentilor incalcate

Vreau sa zic ca sunt studenta in anul 4 la facultatea de drept din Timisoara si avem licenta in 16,iar data limita pt depunerea dosarelor la inm este 16,intrebarea mea unde este corectitudinea in tara asta?
Cred ca csm-ul ar trebui sa ceara la inceputul fiecarui an universitar programarea examenelor de licenta si atunci vorbim de corectitudine,parerea mea este ca toti platim taxe si mi se pare injust ca din cauza incompetentei unora sau a altora sa stam 1 an acasa pt ca nu exista comunicare.Ma intreb daca unii ar fi avut copiii in aceasi situatie ar fi stat cu mainile in san dar tinand cont ca nu suntem copii lor ce le pasa.
Vreau sa subliniez ca si facultatea de drept din Timisoara face parte din tara asta si la fel ca studentii din Bucuresti,Cluj avem si noi aceleasi drepturi.
Cel mai recent răspuns: Daniel M. , utilizator 12:18, 3 Iulie 2010
Draga asta sa le spui celor din conducerea facultatii! Trebuie sa te "razboiesti" cu cei de acolo nu cu intreaga tara.......
Cu ce este vinovat CSM-ul ????????:stunned:
ªi eu sunt din Timişoara şi vreau să vă spun că ceea ce se întâmplă la această facultate este foarte dezamăgitor pentru un oraş cu pretenţii europene. Decanul Facultăţii de Drept, Motica R. a fost şi este un borfaş (da, în adevăratul sens al cuvântului) care şi-a angajat rude, nepoate, copii, neamuri pe post de asistenţi şi profesori la aceeaşi facultate.
ªi faptul că examenul de licenţă a fost programat pe data de 16 iulie, când expiră termenul de depunere a dosarelor pentru INM spune totul despre interesul şi grija decanului pentru viitorul studenţilor.
Vreau să vă spun că Motica este o persoană foarte arogantă şi răzbunătoare, cu pretenţii de mare somitate, dar pentru viitorii jurişti din Vestul ţării şi pentru Timişoara în special este o mare dezamăgire. Oricum viaţa de student este foarte grea, atât din punct de vedere material cât şi din punctul de vedere al oportunităţilor pentru viitor, dar faptul de a avea şi profesori incompetenţi şi nepăsători este un lucru revoltător.
Eu vă urez multă baftă şi vă recomand ca pe viitor să vă înscrieţi la examenul de licenţă la o altă facultate pentru a vă putea face şi dosarul pt INM.
s-a rezolvat problema termenului de depunere a dosarelor
cititi pct.18 de pe ordinea de zi solutionata a sedintei CSM din data de 02.07.2010:
[ link extern ]

Daniel M, imi pare rau pentru tine ca simti astfel, dar asa stau lucrurile in multe institutii de stat din RO
de noi depinde sa schimbam ceva!
Mulţumesc mult pt răspuns Karmina!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs inm ADINA-MARIA ADINA-MARIA Buna seara. Am absolvit Facultatea de Drept si Administratie Publica, forma ID in 2009 din cadrul Univ.Spiru Haret. Mi-am depus dosarul pentru concursul de la ... (vezi toată discuția)
Admitere inm gangan gangan Va rog, pe cei care ati trecut sau treceti zilele acestea, prin febra examenelor la INM, care sunt cerintele admiterii dosarului de inscriere. Este o problema ... (vezi toată discuția)
Admitere master si barou Coici Coici Buna ziua, Sper sa fi nimerit bine cu postarea mea! Am si eu o intrebare, va rog. Anul acesta termin Facultatea de Drept din cadrul unei universitati ... (vezi toată discuția)