avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract munca

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti unde trebuie adresez pentru o copie a contractului de munca si copie dupa fisa postului.
Specific ca am lucrat la o firma si nu mi s-a dat niciodata copie dupa asa ceva.
Credeti ca am vre-o sansa sa primesc, trebuie sa dau explicatii la ce imi trebuie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:29, 30 Iunie 2010
Solicitati angajatorului copii dupa cele doua documente. De fapt trebuia sa vi se inmaneze cate o copie inca de la semnarea acestora , este dreptul dvs.
Fisa postului se intocmeste in 2 exemplare originale iar in posesia uneia trebuia sa intrati in momentul in care ati semnat-o.Contractul de munca se intocmeste in 3 exemplare 1 pt.ITM,1 pt.dvs.,1 ramane la firma la dosarul dvs.personal.Un exemplar al CM trebuia sa il primiti de la angajator dupa ce a fost inregistrat la ITM. Nu trebuie sa dati nicio explicatie pentru a intra in posesia lor.
melnic a scris:

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti unde trebuie adresez pentru o copie a contractului de munca si copie dupa fisa postului.
Specific ca am lucrat la o firma si nu mi s-a dat niciodata copie dupa asa ceva.
Credeti ca am vre-o sansa sa primesc, trebuie sa dau explicatii la ce imi trebuie?

Puteti depune o solicitare in acest sens la Inspectoratul Teritorial de Munca in a carei raza teritoriala isi are sediul social fostul angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post marsta marsta Buna ziua! Am intalnit azi un caz deosebit : o fisa post a unui muncitor necalificat, angajat in martie 2015, semnata de catre angajat , semnatura in ... (vezi toată discuția)
Conform cãrui temei legal și prin ce modalitate se pun la dispoziție diferite documente poliției? s0ldja s0ldja Bună ziua, Lucrez la o firmă în cadrul serviciului de prevenire și protecție a muncii. În urma accidentelor de muncă se întocmește ... (vezi toată discuția)
Deces la locul de munca ContSters254006 ContSters254006 Doresc să va descriu pe scurt problema mea. O persoană din familia mea a avut un accident mortal, în locul in care muncea, in timpul programului. ... (vezi toată discuția)