avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... transferul unui domeniu ro catre o firma straina
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

transferul unui domeniu ro catre o firma straina

Buna ziua,
Am o intrebare: o firma romaneasca poate transfera un domeniu.ro catre o firma straina care nu are nicio legatura cu Romania?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ArABela44 , utilizator 08:43, 11 Iulie 2010
Transferul dreptului de folosinta al unui domeniu .ro se face parcurgand urmatoarele etape:

1. Detinatorul actual confirma transferul dreptului de folosinta al domeniului noului detinator trimitand un document prin posta (originalul) - catre: ICI - Registrul Roman de Domenii .RO (ROTLD), Bd. Averescu 8-10 Sector 1, Bucuresti, 011455 Romania.
Documentul trebuie sa fie semnat de reprezentantul legal al detinatorului, si sa contina toate datele de contact ale acestuia (adresa, telefon, fax, e-mail, fotocopia actului de identitate a reprezentantului legal, fotocopie certificat de inregistrare pentru persoane juridice), vedeti modelul acordului de transfer;
Mentionam ca pentru persoanele fizice acordul de transfer trebuie insotit de fotocopia actului de identitate.
Observatie: va rugam sa tineti cont de faptul ca persoana fizica se identifica neaparat prin CNP (cod numeric personal).

2. Viitorul detinator va face o cerere de transfer online, completand cu noile date formularul de transfer;

3. Va fi trimisa o factura proforma prin e-mail in valoare de 51,26$ + TVA (24%), catre noul detinator;

4. Dupa ce se primeste confirmarea platii acesteia prin fax (+40-21-3161084), transferul se incheie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online 4reall 4reall rBuna ziua asi vrea sa ma lamuriti intr-o chestie.Impreuna cu un prieten vreau sa imi ma asociez sa ne deschidem un magazin virtulal>inca nu amvem firma dar in ... (vezi toată discuția)
Cumparare domeniu.ro cu nume interzis de la rotld - ici futador futador Buna ziua, In urma cu cateva zile am cumparat un domeniu.ro de la ROTLD - ICI. Mentionez de la bun inceput ca numele domeniului este unul considerat de ... (vezi toată discuția)
Cedare drept de folosinta domeniu.ro vvasilovschi vvasilovschi Buna. Sunt pe cale sa cedez dreptul de folosinta a unui domeniu .ro catre o institutie a statului. Este posibil ? A ceda dreptul de folosinta de la o ... (vezi toată discuția)