avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... expertiza contabila
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

expertiza contabila

Neprezenta , nefiind anuntata , a reclamantei la efectuarea expertizet contabile aceasta este valabila sau se poate solicita anularea ei ?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:34, 30 Iunie 2010
Conform Art. 208 din C.pr.civ.daca pentru expertiza este nevoie de o lucrare la fata locului, ea nu poate fi facuta decat dupa citarea partilor prin carte postala recomandata, cu dovada de primire, aratand zilele si orele cand incepe si continua lucrarea. Dovada de primire va fi alaturata lucrarii expertului. Partile sunt obligate sa dea expertului orice lamuriri in legatura cu obiectul lucrarii.
puteti solicita o contraexpertiza daca nu sunteti multumita de concluziile expertului.
Ultima modificare: Marți, 29 Iunie 2010
Andreea Tudor, Avocat
Daca nu este atasata la raportul expertiza dovada citarii dvs,puteti solicita refacerea expertizei in prezenta partilor,iar instanta in baza textului de lege mentionat de distinsa dna.avocat va admite aceasta cerere.
In cazul in care aceasta dovada exista,puteti formula obiectiuni la raportul de expertiza si apoi ,puteti solicita efectuarea unei noi expertize de catre trei experti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns obiectiuni - citare parti? anniela anniela Buna ziua domnilor experti! Intr-un proces de partaj s-au depus obiectiuni admise de instanta si ca atare s-a solicitat expertului raspuns. Expertiza a ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila judiciara nico_19 nico_19 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema; am fost citata de instanta pentru efecturtea unei expertize contabile. In adresa trimisa la domiciliu la ... (vezi toată discuția)
Probe recurs scarlet scarlet in recurs fiind, pot sa cer probe suplimentare partii adverse invocand art. 138 c. proc. civila? sau alt articol? sau nu se poate?:( (vezi toată discuția)