avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia de somaj

SUNT STUDENTA ,ANUL I LA STAT DAR LA STUDII CU PLATA .........DIN ANUMITE CAUZE NU AM MAI PUTUT PLATI TAXA AS VREA SA STIU DACA POT BENEFICIA DE AJUTOR DE SOMAJ,SPECIFIC CA MOMENTAN AM O PENSIE DE URMAS CARE VA EXPIRA IN SEPTEMBRIE IN CAZUL IN CARE NU VOI PUTEA CONTINUA STUDIILE............VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: costa doina , utilizator 18:59, 29 Iunie 2010
Beneficiaza de somaj numai absolventii unei facultati ...
multumesc.........deci in cazul in care abandonez pierd atat pensia de urmas si nu beneficiez nici de ajutor de somaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj absolvent liceu 2011 eukyra eukyra Buna ziua, as dori sa stiu in ce conditii,un absolvent de liceu,promotia 2011,are dreptul la indemnizatie de somaj si care este termenul de depunere a ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas MugurFulger MugurFulger Buna ziua! Beneficiez de pensie de urmas de cativa ani pentru ca inca sunt studemnt. Din pacate din motive personale nu am putut sa ma prezint la cursurile ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru studenti? libraana libraana buna seara studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)