avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... uciderea din culpa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

uciderea din culpa

daca sunt cercetat pt ucidere din culpa si sunt sgv ce ce drepturi mai am?trebuie sa fiu dat afara daca sunt condamnat cu suspendare/
doru2032 a scris:

ai si tu dreptate...dar faptul ca avem de-a face cu o infractiune din culpa(nu constituie antecedent penal) ar putea conta pentru comisia de disciplina la luarea masurii administrative

Infractiunea savarsita din culpa reprezinta antecedent penal( nu este retinuta , insa,starea de recidiva , conform art.38 din Codul penal).

Ultima modificare: Miercuri, 30 Iunie 2010
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedepese complementare cypyk cypyk Rog pe cei care pot, sa imi expuna si mie articolele din codul penal care prevad pedepsele complementare si accesorii? S-au introdus pedepse complementare ... (vezi toată discuția)
Pedepsele accesorii!!! wuwu99 wuwu99 ce inseamna pedepsele accesorii?va multumesc un forum super (vezi toată discuția)
Intrebare Alerg Alerg Bună ziua, am avut un accident rutier la jumătatea anului 2015, fiind în stare de ebrietate. Au fost patru capete de acuzare: ucidere din culpa, vătămare ... (vezi toată discuția)