avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract de imprumut cu garantie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract de imprumut cu garantie

Buna ziua,
V arog sa-mi spuneti si mie daca fac un contract de imprumut cu garantie,cu o persoana si aceasta garantie nu acopera toata suma ,se poate specifica in contract sa dea si diferenta de bani?Ex.masina este in valoare de 2000 de euro iar ea are sa-mi dea 400 de euro.
Cum ar trebui sa formulez acest contract?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 19:09, 29 Iunie 2010
ar fi bine ca acel contract sa vi-l faca un avocat sau un notar si sa va multumeasca pe amandoi: imptrumutat si imprumutator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de imprumut fara garantii,abuz de incredere sau inselaciune? addy addy Am si eu o problema pt care v-as multumi din suflet daca m-ati ajuta cu niste informatii:Un prieten f bun a imprumutat suma de 10000 euro de la o cunostinta ... (vezi toată discuția)
Scadenta octombrie, bunuri pe cale de instrainare acum, ajutor va rog dan.stefane dan.stefane Buna ziua, Apelez la ajutorul dvs pentru ca nu imi dau seama ce as putea sa fac in acest moment si astept recomndarile dvs de specilaite. In 2008 am ... (vezi toată discuția)
Garantii notariale catalinpopa catalinpopa Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez, cineva ma roaga cu disperare sa-l imprumut cu suma de 4 000E pentru un an cu garantie notariala, va rog sa-mi spuneti ce ... (vezi toată discuția)