avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa;salariu
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa;salariu

Buna ziua,
As vrea sa stiu si eu daca este legal ca un administrator judiciar (care a fost ales de debitor la deschiderea procedurii de insolventa) sa aprobe plati catre furnizorii companiei si catre biroul lui, dar sa nu aprobe plata salariului pe motiv ca este mare??
Va multumesc.:((
Cel mai recent răspuns: robnoana , utilizator 16:59, 1 Iulie 2010
dar problema este ca in tabelul de creante administratorul judiciar specifica ca nu exista creante salariale. Dupa ce am vazut tabelul am trimis cu confirmare de primire o notificare catre administrator si catre dosarul de faliment cum ca sunt creante salariale dar nu am primit nici un raspuns de doua luni.
Daca ati depus cererea de creanta si la dosar, inseamna ca stiti numarul de dosar.
Puteti sa urmariti termenele, si la urmatorul sa va prezentati la Tribunal la instanta care judeca dosarul, si sa formulati si in fata instantei declaratia de creanta.
Si cu creantele salariale dupa deschiderea insolventei? Stiu ca sant obligati sa le plateasca dar pur si simplu nu vor.Dar in schimb plati cate furnizori, catre administrator se fac si catre alti salariati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata salarii aferenta perioadei imediat precedente deschiderii procedurii de insolventa Alexian_2011 Alexian_2011 [quot]Buna ziua! Am urmatorul caz: O societate X cere deschiderea procedurii de insolventa . incepand cu data de 28 martie 2014 -sa zicem - SC X intra ... (vezi toată discuția)
Salariu neplatit in insolventa disponibilizatoltchim disponibilizatoltchim Va rog sa imi spuneti daca pe timpul insolventei administratorul judiciar poate trece la masa credala datoriile curente, creante izvorate dupa instituirea ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii angajator in insolventa uncetatean8 uncetatean8 Buna seara, Am lucrat cu Contract de munca la o firma aflata in insolventa. Procedura de insolventa a fost declansata inainte de a ma angaja acolo. Firma ... (vezi toată discuția)