avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte apartament

actele pt apartamentul care mama vrea sa mi-l dea , pot sa ma ocup personal prin tribunal sau doar cu notar, sincer as vrea sa ocolesc costurile notarului pe care nu mi le permit . de unde ar trebui sa incep? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 00:13, 30 Iunie 2010
Daca mama vrea sa va vanda sau sa va doneze doar la notar puteti perfecta aceste acte.
notariat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intelegere pentru a nu face un partaj , act necesar ? Sorin777 Sorin777 Fosata sotie este in strainatate si vrea sa-mi trimita un act facut prin notariat acolo precum ca imi cedeaza mie apartamentul, stie ca nu a contribuit cu ... (vezi toată discuția)
Divort cu partaj Alexandra 92 Alexandra 92 Buna ziua! O intrebare am si eu, daca parintii au divortat, amandoi parasind domiciliul conjugal ( un apartament cu 2 camere), pe care au spus ca mi-l doneaza ... (vezi toată discuția)
Mama singura mostenitoare a unui apartament oltenashu oltenashu buna seara am sa intru direct in subiect: mama este mostenitoarea unui apartament in urma decesului tatalui meu si implicit sotul nu sa facut nimic de la ... (vezi toată discuția)