avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contract servicii internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contract servicii internet

Acum 1 an si 1 luna am semnat un contract de internet cu firma [editat] in valoare de 45 ron pentru o viteza de 100 mbps metropolitan. Totul a fost ok timp de cateva luni pana ce firma a fost preluata de o alta firma, [editat]. Cei de la [editat] au modificat ofertele, internetul la viteza de 100 mbps fiind la ei 40 ron. Mie in schimb mi-au redus viteza la 50 mbps (ceea ce in oferta lor era 30 ron), dar facturile in continuare au venit cu suma din primul contract, 45 ron. Eu am fost la ei si mi-au spus ca este vina mea ca nu m-am dus sa semnez un nou contract cu ei, dar nu am stiut ca este nevoie. Cu toate astea ei nu au respectat nici macar termenii din vechiul contract semnat de mine cu [editat]. Ieri am fost la ei si mi-au spus sa astept sa primeasca raspuns de la bucuresti daca imi ofera vreun discount sau nu in contul banilor dati aiurea, dar daca nu platesc factura pana azi (30 iunie), maine fiind 1 iulie se va emite noua factura tot cu suma de 45 ron si va trebui sa o platesc si pe aceea. Daca firma cu care am semnat eu contractul a fost preluata de alta firma, contractul semnat cu ei mai este valabil? As putea sa recuperez cumva banii dati aiurea?
Ultima modificare: Luni, 29 August 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 15:35, 7 Iulie 2010
Problema este ca nefiind o viteza garantata, 47mbps se considera acceptabil pentru o conexiune de 100mbps. Este posibil ca la nodul cel mai apropiat de dvs, echipamentul respectiv sa fie unul mai vechi ce nu depaseste 50mbps ca throughput.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament internet - discriminare? tommymd tommymd Buna ziua! Imi cer scuze daca mai exista aceasta discutie dar atat de rau merge internetul incat mi-ar lua cateva zile sa parcurg subiectele. Am abonament ... (vezi toată discuția)
Suprataxare serviciu internet Jenu68 Jenu68 Buna ziua! Ma chinui de cateva luni cu o firma ce asigura servicii de internet si Tv cablu si care profita de faptul ca nu are concurenta permitandu-si sa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu furnizorul de internet pralea1979 pralea1979 Buna ziua, am si eu o problema, pana anul trecut am avut un serviciu internet cu latime de banda de 8 Mb iar in data de 08/10/2012 tatal meu a semnat un ... (vezi toată discuția)