avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Conditii de primire a indemnizatiei cresterii copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Conditii de primire a indemnizatiei cresterii copilului

In perioada 01.10.2008 - 01.10.2009 am avut contract de munca,angajat calificat la o firma privatizata.
Din data de 01.10.2009 si pana in data de 01.06.2010 am beneficiat de somaj (in mod normal beneficiam de 9 luni de somaj,insa o alta firma privatizata m-a angajat din somaj) . Din data de 01.06.2010 figurez ca angajat calificat , cu data de 01.07.2010 firma ma trimite in prenatal.Pana aici e totul in regula,voi intampina ceva probleme la intocmirea dosarului? Imi va elibera somajul adeverinta de venit pe lunile in care am beneficiat de somaj?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 18:58, 30 Iunie 2010
ajutorul de somaj intra in calculul indemnizatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravida in somaj Georgeana Georgeana Buna ziua,vreau sa aflu ce e de facut in cazul meu:sunt insarcinata in 2 luni si sunt in somaj , ma incadrez la concediul de crestere al copilului de 2 ani?? ... (vezi toată discuția)
Demersuri trimitere in somaj flori.dovbenco flori.dovbenco Buna ziua, Am urmatoarea situatie, trebuie sa trimit un angajat in somaj, dar nu stiu etapele pe care trebuie sa le parcurs, mentinez ca nu mai m-am ... (vezi toată discuția)
Intocmire dosar somaj gatej cezar gatej cezar postul meu sa restructurat ,am decizie interna date de firma,dar nu am nota de lichidare luata si nici ultimele salarii ridicate. ce sa fac ca sa mi intocmesc ... (vezi toată discuția)