avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate

cum se inregistreaza un contract de licitatie plus chitanta.Pe chitanta scrie participare la licitatie.
am inregistrat astfel
2673=5311


Ultima modificare: Miercuri, 30 Iunie 2010
jastyn2001, utilizator
Cel mai recent răspuns: cabinet fiscal , utilizator 00:05, 1 Iulie 2010
E nevoie de mai multe detalii.
A castigat licitatia, ce a platit cu chitanta, etc...
Poate fi creanta imobilizata doar daca este o garantie depusa pentru licitatie. Daca licitatia a avut loc si a fost castigata, poarte deveni cheltuiala. Dar contractul nu se inregistreaza, altele sunt documentele ce trebuie inregistrate (facturi).
In functie de speta, suma trebuie sa ajunga pe cheltuieli (o data sau esalonat) daca nu trebuie restituita de cel la care a fost depusa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de participare la licitatie ion g ion g am platit o taxa de participare la licitatie ,licitatie pe care am castigat-o.imi puteti spune va rog,cum o inregistrez in contab.?banca pe credit cu ce ... (vezi toată discuția)
Garanție de participare și garanție de bună execuție: care este diferența dintre ele și care sunt operațiile contabile care se fac la plata din cont? ionela11 ionela11 Buna ziua, Care este diferenta intre garantia de participare la o licitatie si garantia de buna executie? Care sunt operatiile contabile care se fac la ... (vezi toată discuția)
Depunere garantie licitatie PUFACONT PUFACONT am depus la primarie o suma reprezentand garantie licitatie in ce cont o contabilizez, dupa licitatie, primaria imi vireaza bani in cont banca, va rog sa ma ... (vezi toată discuția)