Buna ziua!
Va rog sa ma lamuriti in cateva probleme. In data de 1 aprilie anul curent am avut ultima infatisare la tribunal in caz de divort, eu fiind reclamanta. Nu am primit sentinta de divort,avocatul meu s-a interesat si a aflat ca fostul sot a facut apel/recurs...nu stiu care este diferenta...:">
Eu am cerut desfacerea casatoriei, custodia minorului de 15 ani si cheltuielile de judecata. Cred ca nu este de acord cu platirea cheltuielilor de judecata, si de aceea a facut recurs.
Am inteles ca probabil vom avea termen in septembrie din cauza vacantei magistratilor.
Imi puteti spune ce sanse are sa prelungeasca divortul? Cat se prelungeste acest divort ca deja devine cosmar.! Eu vreau sa plec din tara si vreau sa-mi duc si copilul, dar pentru asta am nevoie de hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Pana aprilie anul viitor am consamtamantul lui sa-l scot pe copil din tara, dar se poate intampla sa se prelungeasca mai mult actiunea??
Exista o cale prin care sa-l prescurtez??? Ce sanse are sa castige?
Ma scuzati ca sunt asa de confuza, dar deja nu mai stiu ce sa fac!#-o
Cu el comunicarea este imposibila, este violent si razbunator. Am inceput divortul anul trecut in septembrie, am fost amndoi de acord, dar de cand a aflat ca am un prieten si vreau sa plec din tara , a innebunit...(de fapt nici inainte nu era normal :()
Multumesc anticipat pentru raspunsul dv.
Ce se va intampla in cazul in care nu ma voi prezenta la tribunal pentru recurs? Citatie nu am primit inca si eu plec din tara in 17 iulie. Ce se va intampla in cazul in care nici avocatul nu o sa ma reprezinte? Se prelungeste procesul prin amanare? Ma sanctioneaza daca nu ma prezint?
Multumesc
Trec printr-o situatie similara cu a Dvs. . Eu am primul termen pe 09.09.2010,divortul a fost intentat de sotul meu,dar eu am mers la judecatorie,mi-am cerut dosarul. Am crezut ca divortul fiind intentat de el nu voi avea acces la dosar. Dar SURPRIZA!!!!!!M-a intrebat numarul de dosar,m-a intrebat calitatea:PARATA ,m-a legitimat,apoi mi-a pus dosarul la dispozitie .Am citi in el ceea ce a a cerut judecatorul si toate actele care erau depuse la dosar. Faceti si Dvs. acelasi lucru cu dosarul .Acolo aflii motivul pentru care a introdus apelul si astfel poti gasi calea de a te apara sau de a gasi solutii pana la termen.Sunt aproape 7 saptamani pana atunci. Bafta multa.Gabrielle
Apel- termen
ContSters201565
Am depus apel pentru un proces de pensie de intretinere minor pe data de 12.04.2011. Nu mi s-a dat un termen cand am depus apelul. Dupa cat timp ar trebui sa ... (vezi toată discuția)