avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort pentru parasire de domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort pentru parasire de domiciliu

Dupa cate zile se poate considera parasire de domiciliu?
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 09:55, 1 Iulie 2010
Nu exista un numar de zile prevazut de lege.Daca deschideti divort si pana la termen nu revine in domiciliul conjugal ar fi suficient termenul...
Termenul de judecata ar fi prin octombrie, sau in septembrie in cel mai fericit caz...

avocat Claudiu Lascoschi
Nu este reglementata de lege parasirea domiciliului conjugal pentru a fi aplicabila o sanctiune. Acest fapt insa va fi avut in vedere de catre instanta cu ocazia solutionarii unei cereri de divort, incredintare minor sau plata pensiee de intretinere. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa ma protejez LUNCA CRISTINA EXPERT CONTABIL LUNCA CRISTINA EXPERT CONTABIL Sunt casatorita, am un copil de 4 ani si vreau sa divortez. Am unde locui, financiar stau bine......sotul este un om violent si imi este frica pt copil si pt ... (vezi toată discuția)
Divorț, părăsire de domiciliu. contează acest lucru în proces? Maruscuta Maruscuta Soțul meu a intentat acțiune de divorț. Daca o sa plec sa locuiesc la fratele meu pana se pronunța divorțul poate sa ma acuze de părăsire de domiciliu? (vezi toată discuția)
Ordonanta presedentiala  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Buna ziua! Am introdus actiune de divort si in acelasi timp am facut si o cerere de ordonanta presedentiala (la sfatul unei doamne avocat), pentru ca pe ... (vezi toată discuția)