avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... dreptul de creanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

dreptul de creanta

am divortat , am facut partajul si in urma partajului fosta sotie a devenit proprietara unui teren de 1000 m,timpul a trecut si relatia dintre noi a intrat pe un alt fagas .. si am ajuns sa construiesc o casa numai si numai din banii mei pe terenul ei, ea spunandu-mi tot timpul ca imi trece casa pe numele meu.....timpul a trecut si nu ne mai intelegem de loc vreau sa-mi recuperez investitia facuta in casa , cum pot face?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 00:14, 1 Iulie 2010
prin proces, cu dovezi si martori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de donatie cu rezervarea dreptului de uzufruct viager aureliatoma aureliatoma Buna dimineata, sora mea este casatorita,are doi copii si sotul ei are un contract de donatie de la mama lui cu rezervarea dreptulu de uzufruct viager,mai are ... (vezi toată discuția)
Creditul de nevoi personale se imparte la divort? dumitru70 dumitru70 In anul 2005 m-am casatorit iar in 2014 am divortat de fosta sotie. Impreuna am construit pe terenul parintilor mei o casa in care am locuit pana in prezent si ... (vezi toată discuția)
Fosta soție cere despăgubiri pentru investițiile făcute în imobilele socrilor. ce șanse reale sunt ca ea să câștige? Ticob Ticob El si ea sunt impreuna 3 ani. Se casatoresc in 2009. In 2014 divorteaza la cererea lui in urma adulterului comis de ea. In timpul cat au fost impreuna si pe ... (vezi toată discuția)