avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... - exista facilitati legale?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

- exista facilitati legale?

- daca detinem doua locuinte relativ modeste in doua resedinte de judet diferite in care locuim impreuna cu cei 8 copii, putem beneficia de anumite facilitati in ce priveste impozitul pe a doua locuinta avind in considerare numarul de membrii in familie, respectiv suprafata locuibila (mp) / membru? - multumesc!
faptul ca detineti locuintele la doua resedinte diferite este un avantaj deoarece impozitarea locuintelor va fi facuta separat la fiecare localitate in parte si prin urmare nu vi se va putea aplica majorarea privind detinerea celei de-a doua locuinte...
Un foarte bun raspuns v-a dat deja guvernator_mg.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate moldoveanu_cristi moldoveanu_cristi Recent, urmare a decesului tatalui, a fost dezbatuta mostenirea, revenindu-mi o cota de aprox.30% dintr-un apartament in suprafata de 50 mp, restul ... (vezi toată discuția)
Impozitare a doua locuinta adri129 adri129 Am o casa modesta, stil vechi, pe care vreau sa o pastrez in forma in care este. Avand destul spatiu in curte m-am gandit sa construiesc mai in spate o alta ... (vezi toată discuția)
Loc de casa pentru tineri casatoriti ionut_alex ionut_alex Buna ziua stiu ca este o lege care prevede acordarea unui teren pentru construirea unei case tinerilor casatoriti , ce lege este ce prevede ea mai exat si la ... (vezi toată discuția)