avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... va rog sa ma ajutati
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

va rog sa ma ajutati

am o fetita din prima casatorie care ami este ancredintata mie dupa divort si mai am un baietel din alta relatie care este pe numele tatalui fiind recunoscut de tata tatal fiind plecat din tara Acuma doresc sa plec la tatal baiatului ampreuna cu copiii am nevoie de pasaport tatasl fiind an germania
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:00, 1 Iulie 2010
Pentru fiecare dintre cei doi copii aveti nevoie de pasaport pentru trecerea frontierei.
Pentru modul in care puteti intra in posesia acestor pasapoarte studiati Legea nr. 248 din 20 iulie 2005 privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate, in special articolele 17 si 30. Succes!
pt fetita nu va trebuie procura,doar pasaport si sa aveti la dvs hotararea de divort, iar pt baiat, procura de la tata si pt a-i face pasaport si pt a iesi din tara. tatal, poate da declaratiile la consulat, in germania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura mori20 mori20 buna asa avea si eu o intrebare legata de o procura am un baietel care are 3 luni si as vrea sa merg cu el in vizita la tatal lui in belgia intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Antrebare an legatura cu plecarea an alta tara a copiilor ramasi an grija mamei dupa divort cimpan_elena cimpan_elena am o fetita de 10 ani dintr-o casatorie anterioara si mai am un baiat de 1 si 4luni cu barbatul cu care stau acuma dar nu sant casatorita cu el.Daca vreau sa ... (vezi toată discuția)
Familiar-acordul tatalui in ce priveste minorul larisa1986 larisa1986 buna ziua.am un baiat de 5 ani nascut in italia si cu certificat de nastere rominesc copilul este trecut pe numele tatalui noi find necasatoriti el la ... (vezi toată discuția)