am o fetita din prima casatorie care ami este ancredintata mie dupa divort si mai am un baietel din alta relatie care este pe numele tatalui fiind recunoscut de tata tatal fiind plecat din tara Acuma doresc sa plec la tatal baiatului ampreuna cu copiii am nevoie de pasaport tatasl fiind an germania
Pentru fiecare dintre cei doi copii aveti nevoie de pasaport pentru trecerea frontierei.
Pentru modul in care puteti intra in posesia acestor pasapoarte studiati Legea nr. 248 din 20 iulie 2005 privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate, in special articolele 17 si 30. Succes!
pt fetita nu va trebuie procura,doar pasaport si sa aveti la dvs hotararea de divort, iar pt baiat, procura de la tata si pt a-i face pasaport si pt a iesi din tara. tatal, poate da declaratiile la consulat, in germania
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Procura
mori20
buna asa avea si eu o intrebare legata de o procura am un baietel care are 3 luni si as vrea sa merg cu el in vizita la tatal lui in belgia intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)