avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SOMAJ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SOMAJ

dupa ce perioada de lucru ai dreptul la somaj?
Cel mai recent răspuns: lavi83 , utilizator 14:18, 1 Iulie 2010
trebuie sa ai lucrate, pe cartea de munca ,12 luni in ultimele 24 de luni si normal sa ai desfacerea contractului de munca conform codului muncii. Pentru a beneficia de somaj, incetarea raportului de munca trebuia facuta in temeiul unuia din urmatoarele articole: art. 31 alin.4 ind.1, 56 lit. e), f), h) si j), art. 61 lit. c) si d), art. 65 alin. (1), art. 94 alin. (4) din Legea nr. 53/2003 - Codul munci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de somaj florylen florylen Daca am contract pe perioada nedeterminata, dar sunt in proba de lucru pentru o luna de zile si la incheierea perioadei de proba renunt la a continua mai ... (vezi toată discuția)
Somaj? busubianca busubianca Buna ziua Cu ce articol din codul muncii se poate incheia contractul individual de munca pentru a beneficia de indemnizatie de somaj. Persoana are un stagiu ... (vezi toată discuția)
Somaj Mihaela Ioana Mihaela Ioana Buna ziua. As avea si eu o intrebare, daca am lucrat cativa ani cu carte de munca si mi`a fost intrerupta carte de munca timp de 1 an apoi am fost angajata ... (vezi toată discuția)