avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Drama. Ce faci cand in fiecare minut te astepti sa ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Drama. Ce faci cand in fiecare minut te astepti sa pierzi totul?

ce motivatie poti da subconstientului cand te astepti din minut in minut sa sune ttelefonul sau sa te anunte cineva ca ai pierdut tot casa ,etc cariera tot multumindu/ma cu lacrimile pe care le voi pierde curind
Cel mai recent răspuns: ContSters116348 , utilizator 22:44, 2 Iulie 2010
scumpa de ea ,sa/ti dea Dumnezeu sanatate si liniste sufleteasca ,
Totul este să vă păstraţi echilibrul şi să vă gândiţi că şi mâine este o zi şi că va răsări soarele inclusiv pentru d-voastră.Gândiţi-vă că plecaţi de acolo de unde aţi început. Tot succesul stă în menţinerea sănătăţii, în evitarea depresiei.
Vă doresc să fiţi tare.
multumesc,/baloi gica,nu ma sperie ca o sa pierd pe plan material ,pot ssa nu am nimic sa traiesc intro camera ,intro casa de lut insa mie teama ca.mi pierd cariera si totul din culpa unor asociati in care am avut incredere si au semnat in locul meu
multumesc din suflet tuturor ,multe nu s/au schimbat insa ma simt mai bine
Dumnezeu este generos si va va indruma pe calea cea buna, aratandu-va solutia cand va asteptati mai putin. Si-atunci, la ce bun sa va pierdeti echilibrul psihic? Merita pt acei asociati?! Pastrati-l, ca sa puteti lupta in continuare si sa va pastrati drepturile; exista doua justitii: cea pamanteana si cea divina si amandoua functioneaza. Uzati de cea pamanteana si luptati sa dovediti adevarul!
Pasarea Phoenix a renascut din propriai cenusa.:)

Alte discuții în legătură

Scrisoare catre liceeni Eugenia Angelica Fortuna Eugenia Angelica Fortuna Scrisoare către liceeni - Tudor Chirilă Tudor Chirilă a scris astăzi un articol atât de frumos, atât de sincer, atât de adevărat. Îi rog pe ... (vezi toată discuția)
Ajutor va rog! tata e un alcoolic si imi terorizează familia ... Andreea200777 Andreea200777 Ajutor va rog! Tata e un alcoolic si imi terorizează familia de ani. Mama e singura care lucreaza cu act de muncă. Se trezeste de la 5 pentru a merge la ... (vezi toată discuția)
17 ani Mariana_o Mariana_o este adevarat ca la varsta de 17 ani,o persoana poate sa scrie o cerere prin care sa ceara sa nu mai depinda de parinti? (vezi toată discuția)