avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Drama. Ce faci cand in fiecare minut te astepti sa ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Drama. Ce faci cand in fiecare minut te astepti sa pierzi totul?

ce motivatie poti da subconstientului cand te astepti din minut in minut sa sune ttelefonul sau sa te anunte cineva ca ai pierdut tot casa ,etc cariera tot multumindu/ma cu lacrimile pe care le voi pierde curind
Cel mai recent răspuns: ContSters116348 , utilizator 22:44, 2 Iulie 2010
În condiţiile în care spuneţi că cineva a semnat în locu d-voastră, aspectul prezentat capătă o altă conotaţie şi atunci ar trebui să consultaţi un avocat căruia să-i prezentaţi speţa în amănunt ca să puteţi face ceva în favoarea d-voastră. La prima vedere nu este totul pierdut. Insi8staţi şi faceţi ce v-am spus.
Mult succes.
multumesc mi/a facut foarte bine interventile d/stra si a colegilor sper sa am curaj intro zi si sa va spun pe cine ati ajutat si cat de mult?
De final:
Nu dezvalui nimanui lucruri pe care tu le tii ca secrete, fiindca sunt nenumarate cauzele care imping pe oameni sa palavrageasca, fie din prostie, fie din interes, fie din vanitate, de a arata a toate stiutori.
Dar daca fara sa-ti dai seama ai spus altuia taina ta, sa nu te mire daca acela, fara ca tu s-o stii, procedeaza intocmai ca tine.
Incercati sa treceti peste moment, si evaluati intodeauna ceea ce intreprindeti.......

Invata sa percepi lucrurile care nu sunt evidente., fii atenta la cele mai mici detalii.
Nu-ti pierde timpul cu lucrurile neesentiale si cum spunea un filosof chinez:

"Pregateşte-te pentru ce e mai bine, dar nu te teme de ce e mai rau"

Succes!
:luck:
acestea sunt adevaratele valori ,puterea de a ajuta si de/ai intelege pe cei in suferinta,noapte buna,multumesc=D>=D>=D>=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scrisoare catre liceeni Eugenia Angelica Fortuna Eugenia Angelica Fortuna Scrisoare către liceeni - Tudor Chirilă Tudor Chirilă a scris astăzi un articol atât de frumos, atât de sincer, atât de adevărat. Îi rog pe ... (vezi toată discuția)
Ajutor va rog! tata e un alcoolic si imi terorizează familia ... Andreea200777 Andreea200777 Ajutor va rog! Tata e un alcoolic si imi terorizează familia de ani. Mama e singura care lucreaza cu act de muncă. Se trezeste de la 5 pentru a merge la ... (vezi toată discuția)
17 ani Mariana_o Mariana_o este adevarat ca la varsta de 17 ani,o persoana poate sa scrie o cerere prin care sa ceara sa nu mai depinda de parinti? (vezi toată discuția)