avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Exista un termen legal pentru refuzarea unor marfuri ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Exista un termen legal pentru refuzarea unor marfuri facturate ?

In luna iulie 2009 am vandut/facturat unele produse unei alte societati comerciale.
Pt contravaloare am primit bilete la ordin. M-a tot dus cu vorba... si in timp am acceptat de mai multe ori schimbarea BO ajunse la scadenta. M-am suparat (dupa 1 an de asteptare) si am introdus la plata BO.
Ca urmare, clientul, acum in iulie 2010 :O ... emite in scris un ''refuz la plata'' a facturilor respective invocand tot felul de motive...
Exista un termen legal...vreo reglementare privitoare la procedura de refuzare a unor produse facturate/livrate ?
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 21:34, 1 Iulie 2010
si ce motive invoca?...dupa un an de zile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista un termen legal pentru refuzarea la plata unor marfuri livrate/facturate ? TipOK TipOK In luna iulie 2009 am vandut/facturat unele produse unei alte societati comerciale. Pt contravaloare am primit bilete la ordin. M-a tot dus cu vorba... si in ... (vezi toată discuția)
Ajutor- bilet la ordin in alb-avalizat- e nul? siwde... [cont sters la cererea user-ului] siwde... [cont sters la cererea user-ului] Bilet la ordin in alb Va rog sa ma ajutati cu materiale sau opinii in legatura cu urmatoarea speta. Administrator fiind la o societate am avalizat un BO ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie client cu poprire pe cont si inregistrat la cip cu motiv major m0nique m0nique Am avut mai multe file CEC cu scadenta in decembrie 2012 pe care nu le-am introdus in circuitul bancar deoarece clientul care le-a emis ne-a informat ca i-a ... (vezi toată discuția)