avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ..... DE CE SUNT LEGI ??!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

..... DE CE SUNT LEGI ??!!

..Daca se incalca legile tarii prevazute in Codul penal si Codul civil si ...in urma unor plangeri pe parcursul cercetarilor se constata incalcarea acestora ci se dispune de catre organele de ancheta (Politie ) propun inceperea urmaririi penale , iar ,,MINUNATII '' procurori dispun NUP , ce este de facut ?
..Daca sunt intrunite toate actele de inceperea urmaririi penale si asta se face explicit de catre ..organele de Politie ..si procurorii dispun ..NUP ... ce trebuie facut ???..... DREPTATE PERSONALA ??!!
Multumesc !
In astfel de situatii,motivele variaza de la caz la caz si pe aceste aspecte au fost si probabil vor mai fi discutii atata in societatea civila,cat si in mass media.
Poate fi vorba despre lipsa de profesionalism a organelor de urmarire penala,a magistratilor(procurori/,judecatori),despre existenta unor influente de mai multe feluri,la fel de des discutate
Daca discutatm despre lipsa de profesionalism discutia este la fel de cunoscuta si motivele variate si ele cunoscute.
Trebuie sa faceti in prealabil o plangere prim procurorului bazata pe art.278 c.pr.pen. si apoi Instantei.
..domnule avocat .... vorbiti lucruri ideale ....
Traim in ..Romania !
... sunteti tanar si poate inca , credeti ca legile functioneaza ......!!
FALS !
..Succes in ...frumoasa meserie de .. avocat , unde sincer nu-ti poti face cu placere meseria .... !!!! .. amagesti doar persoane ca le gasesti .. dreptatea !!
...Multi avocati se lupta pentru asta ...cu simt de raspundere si interes major !
tutu12 a scris:

..domnule avocat .... vorbiti lucruri ideale ....
Traim in ..Romania !
... sunteti tanar si poate inca , credeti ca legile functioneaza ......!!
FALS !
..Succes in ...frumoasa meserie de .. avocat , unde sincer nu-ti poti face cu placere meseria .... !!!! .. amagesti doar persoane ca le gasesti .. dreptatea !!
...Multi avocati se lupta pentru asta ...cu simt de raspundere si interes major !


Am tot respectul pentro opinia dvs,ca pentru orice alta opinie,dar cred eu,ca nu este bine sa generalizam si sa apreciem ca toti oamenii "poarta o eticheta" sa ii "bagam intr-o oala" .
Exista avocati excelenti si oameni de carcater,pregatiti profesional,oamenide cultura reali care te impresioneaza,dar exista si persoane aidoma celor la care va referiti,care fie sunt "victimele" unui sistem imperfect sau care ajuta sistemul sa fie si mai imperfect.
Nu cunosc activitatea profesionala a dlui.avocat si deci nu am cum sa o apreciez in vreun fel si cu tot respectul ,cred ca va hazardati cand formulati aprecieri generale,bazate cred eu pe fapte,obiectiv sau chiar subiectiv reale,referitoare numai la situatia dvs .
Despre aceasta problema am scris si ieri sub o alta abordare.
Scriam ca sunt persoane dezamagite care au avut de-a face cu lipsa de profesionalism a unor avocati,a unor magistrati,persoane care nu au avut noroc intr-un anume moment,care au devenit subiectiv sau obiectiv neincrezatoare. Aici ,cred eu ca"nepractician" al acestei frumoase meserii ,ca rolul avocatului profesionist este sa ii faca sa inteleaga situatia si sa ii ajute prin profesionalism ,prin prestatie sa isi schimbe parerea ,sa devina mai increzatori.
Pentru un profesionist aceasta poate constitui o provocare
Ultima modificare: Joi, 1 Iulie 2010
Radu Gabrian, Mediator
..domule ..,r.gabi '' , tot respectul !..nefiind practician , ci fiind mediator , pstura dumneavoastra .,,pacifista '' nu prea are lagatura cu .. ,, jungla '' justitiei !
.. ceea ce incercati dumneavostra sa faceti , mediind , este o actiune tupeista fata de avocati care , daca ac6tivitatea dumneavoastra ar avea succes si-ar pierde multe ..onorarii !
..Tot respectul !

Alte discuții în legătură

Procurorii dupa ce lege raspund? w0lfshad3 w0lfshad3 Doresc sa dau in judecata parchetul. Mentionez ca deja am inaintat dosarul instantei, si am termen pentru intampinarea dosarului de la parchet (pe care nu ... (vezi toată discuția)
Nup-ul lasa urme? RazvanI RazvanI In urma cu circa 13 ani am fost implicat intr-un accident de circulatie care s-a soldat cu o victima. Dosarul a fost solutionat cu NUP de catre procuratura. ... (vezi toată discuția)
Incalcare prevederi legale !? tutu12 tutu12 Printr-o sentinta penala definitiva pronuntata de judecatorie pe art 307 CP ,au fost desfiintate rezolutiile procurorilor si s-a dispus retrimiterea dosarului ... (vezi toată discuția)