tutu12 a scris:
..domnule avocat .... vorbiti lucruri ideale ....
Traim in ..Romania !
... sunteti tanar si poate inca , credeti ca legile functioneaza ......!!
FALS !
..Succes in ...frumoasa meserie de .. avocat , unde sincer nu-ti poti face cu placere meseria .... !!!! .. amagesti doar persoane ca le gasesti .. dreptatea !!
...Multi avocati se lupta pentru asta ...cu simt de raspundere si interes major !
Am tot respectul pentro opinia dvs,ca pentru orice alta opinie,dar cred eu,ca nu este bine sa generalizam si sa apreciem ca toti oamenii "poarta o eticheta" sa ii "bagam intr-o oala" .
Exista avocati excelenti si oameni de carcater,pregatiti profesional,oamenide cultura reali care te impresioneaza,dar exista si persoane aidoma celor la care va referiti,care fie sunt "victimele" unui sistem imperfect sau care ajuta sistemul sa fie si mai imperfect.
Nu cunosc activitatea profesionala a dlui.avocat si deci nu am cum sa o apreciez in vreun fel si cu tot respectul ,cred ca va hazardati cand formulati aprecieri generale,bazate cred eu pe fapte,obiectiv sau chiar subiectiv reale,referitoare numai la situatia dvs .
Despre aceasta problema am scris si ieri sub o alta abordare.
Scriam ca sunt persoane dezamagite care au avut de-a face cu lipsa de profesionalism a unor avocati,a unor magistrati,persoane care nu au avut noroc intr-un anume moment,care au devenit subiectiv sau obiectiv neincrezatoare. Aici ,cred eu ca"nepractician" al acestei frumoase meserii ,ca rolul avocatului profesionist este sa ii faca sa inteleaga situatia si sa ii ajute prin profesionalism ,prin prestatie sa isi schimbe parerea ,sa devina mai increzatori.
Pentru un profesionist aceasta poate constitui o provocare