alexandresu a scris:
domnul Cordoneanu are dreptate,justitia merge brici in romania :)),nimeni nu face abuzuri,nimeni nu favorizeaza pe nimeni,totis sunt corecti,si minstrul jutiei este un zeu buna.Romania este paradisul justitiei,toti infractorii sunt in tarile calde.
User-ul care a promovat subiectul,are sau avea posibilitatile prevazute de lege pentru a ataca conform art.278 c.pr.civ.solutia procurorului.
Pe de alta parte,fara a vedea actele si lucrarile dosarului,este imposibil sa a cunoastem daca relatarea user-ului este intemeiata.
Realitatea arata ca ,sunt foarte multe persoane care neavand reusite in justitie,ataca persoanele care o fac pentru a incerca sa isi justifice nereusitele,dar asta,nu inseamna ca justitia este perfecta si ca nu sunt probleme reale.
De aici si pana la "ataca" un avocat de pe forum pentru ca are o anume parere este cred eu un drum lung,mai ales daca nu cunoastem acea persoana.
:offtopic:Situatia aceasta imi aduce aminte de vremurile cand autobuzele nu veneau la timp si toata lumea injura taxatoarea