avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ..... DE CE SUNT LEGI ??!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

..... DE CE SUNT LEGI ??!!

..Daca se incalca legile tarii prevazute in Codul penal si Codul civil si ...in urma unor plangeri pe parcursul cercetarilor se constata incalcarea acestora ci se dispune de catre organele de ancheta (Politie ) propun inceperea urmaririi penale , iar ,,MINUNATII '' procurori dispun NUP , ce este de facut ?
..Daca sunt intrunite toate actele de inceperea urmaririi penale si asta se face explicit de catre ..organele de Politie ..si procurorii dispun ..NUP ... ce trebuie facut ???..... DREPTATE PERSONALA ??!!
Multumesc !
:offtopic: Domnilor, tot de pe o pozitie pacifista intervin si eu , cu rugamintea de a purta aceasta disputa juridica fara sa degenereze in ceva nedorit. Va multumesc.
:worthy::love1::worthy::surrender:
depinde cat de veridice sunt probele...daca sunt probe usor surmontabile e normal ca procurorul sa spuna "nu" pentru ce sa-l trimita pe saracu' procuror de sedinta in sala cu un dosar in plus cand stie ca nu are sanse?
Parerea d-voastra este total falsa.Intotdeauna dam vina pe sistem, pe avocati, judecatori, procurori, pe toti cei care ne inconjoara atunci cand nu ni se da dreptate.Poate ar trebui sa cautati raspunsuri obiectiv, la rece si fara a face afirmatii care nu-si au rostul pe acfest forum.Daca aveti nemultumiri cu privire la raspunsurile pe care le primiti pe forum adresati-va unui avocat,,,o nu! Ei doar pacalesc lumea pentru a-si incasa onorariul.Atunci, deschideti cartile de drept sau faceti facultatea si problema rezolvata.
domnul Cordoneanu are dreptate,justitia merge brici in romania :)),nimeni nu face abuzuri,nimeni nu favorizeaza pe nimeni,totis sunt corecti,si minstrul jutiei este un zeu buna.Romania este paradisul justitiei,toti infractorii sunt in tarile calde.

Alte discuții în legătură

Procurorii dupa ce lege raspund? w0lfshad3 w0lfshad3 Doresc sa dau in judecata parchetul. Mentionez ca deja am inaintat dosarul instantei, si am termen pentru intampinarea dosarului de la parchet (pe care nu ... (vezi toată discuția)
Nup-ul lasa urme? RazvanI RazvanI In urma cu circa 13 ani am fost implicat intr-un accident de circulatie care s-a soldat cu o victima. Dosarul a fost solutionat cu NUP de catre procuratura. ... (vezi toată discuția)
Incalcare prevederi legale !? tutu12 tutu12 Printr-o sentinta penala definitiva pronuntata de judecatorie pe art 307 CP ,au fost desfiintate rezolutiile procurorilor si s-a dispus retrimiterea dosarului ... (vezi toată discuția)