avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare

Buna seara
Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii.:help:
Societatea pe actiuni X are in proprietate o cabana. Societatea pe actiuni Y preia in proprietate cabana.
Ce procedura trebuie sa urmez si de ce acte am nevoie pentru ca facturile de curent electric sa fie trecute pe S.A. Y?:hm:
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AnnaM , utilizator 22:43, 4 Iulie 2010
Pai, in primul rand firma X factureaza cabana societatii Y. In baza facturii societatea Y va merge la Primarie pentru a face declaratie de impunere impozit, de aici va primi o informare cum ca este proprietar pe caba si apoi la Electrica pt a transfera contractul de furnizare electricitate pe societatea Y. Cred ca aceasta este procedura pentru toate utilitatile.
Multumesc!:vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat refacturare utilitati societati alinutza81_23_11 alinutza81_23_11 Buna ziua. De curand o firma la care tin evidenta contabila, ( x ) si-a mutat sediul social in chirie , la o alta societate. sa zic Y ...Intre cele 2 ... (vezi toată discuția)
Speta recuperare debit ContSters121815 ContSters121815 In anul 2005, o societate X a inchiriat un spatiu comercial cu teren aferent, teren pe care a construit o extindere a spatiului initial, avand obligatia de a ... (vezi toată discuția)
Preluare datorii de catre asociatie de proprietari nou infiintata eni pohl eni pohl Am urmatoarea situatie dificila: Intr-un condominiu nou,am infiintat o asociatie de proprietari. Avem deja inregistrarea la finante si CUI-ul. Suntem in ... (vezi toată discuția)