avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... carte de identitate fara act de proprietate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

carte de identitate fara act de proprietate

Am 28 de ani si in anul 2013 imi expira cartea de identitate.Nu sunt in relatii bune cu ai mei si nu mai locuiesc la adresa din C.I.In cazul in care familia nu-mi da contractul de apatament pentru a-mi schima C.I.ce pot face?Ce alte acte imi trebuie?Nici unde stau cu chiri nu vrea sa-mi faca acte de flotant.In acest caz ce e de facut?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 01:40, 2 Iulie 2010
Gasiti un prieten/ruda care sa va ajute. Nu inseamna nici o obligatie pt ei, doar sa se prezinte cu actul de proprietate la politie.
Intre timp mai aveti 2 ani, timp in care puteti sa va impacati cu parintii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecata de acasa la 17 ani Elena123456ely Elena123456ely Buna ziua , problema sta in felul urmator , am 17 ani si vreau sa plec de acasa . Impreuna cu prietenul meu , am gasit o locuinta cu chirie , el lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate ContSters264953 ContSters264953 cum pot sa schimb actul de identitate daca stau in chirie, ce domiciliu sa apara pe actul de identitate? proprietarul a-mi ofera flotant, dar eu am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Act de identitate expirat, probleme dovedire domiciliu helpPlz helpPlz Buna ziua. Am vazut ca intrebari asemnatoare au mai fost postate in trecut, am citi acesle articole, dar raspunsurile fie au fost neconclusive pentru mine, fie ... (vezi toată discuția)