avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... refuzul presedintelui de a prezenta actele asociatiei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

refuzul presedintelui de a prezenta actele asociatiei

avand suspiciuni privind activitatea firmei care administreaza impreuna cu presedintele am solicitat in nenumarate randuri actele (situatia fondurilor, balante, actele lunare). m-au plimbat sub diverse motive iar ieri mi-a spus presedintele ca nu am dreptul sa le vad (desi in lege se spune clar ca toti proprietarii au acest drept) si ca trebuie sa ma intereseze doar apartamentul meu. cum pot proceda ca sa vad aceste acte, mai ales ca din iunie 2007 de la infiintare si pana azi nu s-a intrunit nici o adunare generala si nu stim nimic despre patrimoniul asociatiei. va multumesc
Faceti aceasta solicitare in scris si mentionati si baza legala. Cererea in 2 exemplare cu numar de inregistrare. Solicitati stabilirea unei date cand puteti sa vedeti actele.
Daca nu se conformeaza inseamna ca au de ascuns unele lucruri.
Incercati sa cititi legea230/2007 si normele de aplicare si convocati adunarea generala conform legislatiei. Alegeti alta conducere in care sa va implicati si dumneavoastra. Asa o sa puteti avea acces la toate documentele.
o cerere cu nr de inregistrare..si dupa 7 zile va adresati politiei pt abuz si refuz nejustificat
Ps..vedeti ca fd de reparatii..etc se depun in contul asociatiei si nu la adm
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Iulie 2010
proprietaru, utilizator
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare presedinte asociatie proprietari graurecatalin graurecatalin Buna ziua As dori sa ma lamuresc si eu in anumite privinte si reglementari ale Legii 230/2007 privind asociatiile de proprietari. Sunt proprietarul unui ... (vezi toată discuția)
Adunarea generala poate fi convocata de locatarii unui bloc ? Ruxandra15 Ruxandra15 Buna Ziua, As dori sa-mi spuneti daca articolul nr.14 din cadrul Hotararii de Guvern 1588/2007,de aplicare a Legii 230/2007 ,privind ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari fara comitet ruxyradu ruxyradu In cadrul asociatiei de proprietari 3 membri ai comitetului au demisionat si au ramas presedintele si un membru. Adunarea generala pentru alegeri ar fi trebuit ... (vezi toată discuția)