avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... INFIINTARE SECTII INSOLVENTA
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

INFIINTARE SECTII INSOLVENTA

Buna ziua,

Cf. OUG nr.1/2010 privind modificarea termenului pt.infiintarea sectiilor de insolventa in cadrul Curtilor de Apel, s-a prelungit termenul prin care acestea puteau fi infiintate, respectiv pana la data de 25.01.2011.
Teoretic, la aceasta data colectivele buletinului procedurilor de insolventa din cadrul oficiilor Registrului Comertului din toata tara, ar trebui desfiintate.
Intrebarea mea este daca stie cineva ce se va intampla cu acesti angajati (referenti si consilieri juridici)> vor fi restructurate posturile, vor fi mutati (detasati) la curtea de apel de care apartine registrul respectiv, vor fi mutati in cadrele registrelor pe alte posturi????????/

Poate exista vreo prevedere legal in sensul asta de care eu nu am cunostiinta.

Ii rog pe cei care stiu ceva (orice) legat de acest subiect sa raspunda.

Va multumesc !=D>
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 21:13, 2 Iulie 2010
Buna seara .
Parerea mea este ca BPI are un rol specific de publicitate, a dosarelor de insolventa si Sectiile de insolventa din cadrul Tribunalelor, vor avea rol de judecata si nicidecum de publicitate .Deci,cred ca vor fi doua entitati cu atributii specifice .
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie tabel preliminar de creante Novaku Novaku Am formulat o contestatie la tabel deoarece administratorul judiciar nu mi-a admis creanta. As dori sa stiu daca hotararea pronuntata de catre instanta in urma ... (vezi toată discuția)
Exceptiile de neconstitutionalitate si insolventa florindbro florindbro Exceptiile de neconstitutionaliate-admisibile- pentru articole din legea insolventei pot suspenda executarea procedurilor de insolventa? (vezi toată discuția)
Termen apel sentinta respingere intrare in faliment Ioan Seria Ioan Seria Buna ziua. Am un dosar la care am cerut intrarea in faliment in procedura simplificata , la cererea debitorului. Mi s-a respins pe motiv ca nu am precizat ... (vezi toată discuția)