avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Declaratie falsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Declaratie falsa

Va rog, daca se poate sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie.

Am avut o altercatie verbala, de fapt mai mult o discutie in contradictoriu cu cineva, acuzatia mea catre ea fiind ca e nesimtita.

Dupa toate astea aflu a doua zi ca a chemat politia si abulanta pe motiv ca am agresat-o vizic, mai exact i-am dat o palma :O

La toata acesta scena nu a asistat nimeni, adica nu are martori, asta daca nu aduce martori mincinosi.

Probabil ca nu ma credeti ca nu am atins-o insa imi asum riscul, este penibil si socant, cel putin pentru mine.

Ma puteti sfatui ce as putea sa fac, care sunt riscurile, ce se intampla in astfel de cazuri? deocamdata nu m-a chemat nimeni la politie.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:38, 2 Iulie 2010
nu aveti ce sa patiti in acest caz...cel mult o atentionare din partea politiei
Multumesc pentru raspuns,

Este posibil sa depun o plangere imotriva acestei persoane pentru declaratii mincinoase? si daca da unde? la sectia de Politie este ok?

numai in cazul in care persoana a formulat o plangere penala sau un denunt impotriva dumneavoastra
Dupa ce se va emite o rezolutie care va va scoate de sub urnarirea penala,puteti formula o plangere penala impotriva respectivei persoane pentru denunt calomnios la politia sau parchetul competente teritorial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de furt si distrugere criss8080 criss8080 Buna ziua, La sfarsitul lunii ianuarie am fost acuzat de o fosta\"prietena\" ca i-am distrus masina si i-am furat o oglinda de la masina . In urma anchetei ... (vezi toată discuția)
Denuntare calomnioasa joel joel Buna ziua...acum un an am facut o plangere la DNA Bucuresti impotriva unui domn care din sursele mele era angajat la DNA Brasov si care facea presiuni asupra ... (vezi toată discuția)
Acuzatie calomnioasa mariomarginean mariomarginean Buna, astazi am fost acuzat de catre un tip ca ia-si fi furat telefonul, toata faza s-a intamplat la un bazin de inot unde tipul respectiv avea dulapul sub al ... (vezi toată discuția)