avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu postnatal

buna, sunt in invatamant si am o nelamurire beneficiez de concediu legal luna iulie si august iar bebelusul meu urmeaza sa se nasca la inceputul lunii august. stiu ca pentru a intra in concediu de ingrijire a copilului trebuie sa iau42 de zile de concediu medicalsi apoi sa intru in concediu de crestere a copilului . intrebarea este pot sa iau cele 42 de zile la 1 septembrie ca sa pot beneficia si de concediul legal in conditiile in care copilul se va naste la inceputul lui august?:
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 23:06, 2 Iulie 2010
1. Cele 42 de zile de postnatal trebuie luate din ziua nasterii copilului.
2. Incepand cu a 43-a zi intrati in CCC pana la 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil oana8989 oana8989 buna ziua.am nascut pe 12 iulie.in cat timp trebuie sa depun actele pentru CCC si de la ce data intru in concediu dupa depunerea actelor?multumesc (vezi toată discuția)
Pot intra in ccc dupa postanal urmat de concediu de odihna? moniquesro moniquesro Buna ziua, sunt insarcinata si lucrez in invatamant, trebuie sa nasc in luna martie 2011, dar as prefera sa nu imi suspend contractul de munca pana la 1 ... (vezi toată discuția)
Concediu ccc - postnatal mai mic de 42 zile Crisxtn Crisxtn buna ziua dpn a fost 24 iunie, e 1 iulie si daca pana pe 7 iulie nu nasc imi raman mai putin de 42 de zile de concediu postanal. intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)