...e posibil ca cei 2 frati ai tatalui meu vitreg sa ceara vinderea casei lor parintesti?...casa bunicilor mei,decedati amandoi...este data in vanzare, dupa decesul tatalui meu,de catre iubitii mei unchi care au o situatie foarte buna...succesiuni dupa bunicul si tatal meu nu sunt...si mama nu vrea sa contribuie la realizarea lor pentru ca nu este de acord cu vinderea casei in care ainvestit o viata...si in care locuieste!....de vandut nu se poate asa usor,,,acum le avenit ideea sa puna chiriasi in casa aceasta....e posibil asa ceva?ce drepturi are maica_mea?daca nu e de acord cu succesiunea si nu are posibilitatea de a le plati pe cap cate 15.000 de eurooooooooooooo unchilor mei???'
:(s_a confruntat cineva cu o situatie asemanatoare???:O
din pacate situatia nu e prea roz. Mama poate mosteni partea sotului sau(tatal vitreg) daca acesta a decedat dupa moartea bunicilor. Restul este al fratilor tatalui vitreg.
Nu poate fi obligata sa vanda insa va tebui sa se dezbata mostenirea si sa imparta proprietatea.
In primul rind si cel mai important angajati un Avocat. Nu e simpla povestea Dvs.Si va spun din proprie experienta{ sint in situatie asemanatoare,matusa cu varul meu au vindut casa bunicilor desii matusa STIA ca mai are 5 surori si nu exista succesiune} Ne judecam de trei ani. Aveti un atuu in mineca: locuiti acolo! Mergeti la un avocat cit mai urgent si el va va sfatui ce aveti de facut. Mult succes!
Succesiune
ContSters362803
Dorim sa dezbatem mostenirea dupa decesul tatalui nostru.
Actele de propietate ale celor doua corpuri de casa sunt:
Corp A
Certificat de Mostenitor (anul ... (vezi toată discuția)