un prieten a fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,63 alcool pur in aerul expirat iar in sange cam 1.06, pentru asta as putea obtine o dovada de la procuror cu drept de circulatie pana la solutionarea cauzei???????
Dupa prevederile legale ,puteti solicita drept de conducere .
Insa va spun ca practica parchetului ( ma refer in general - practica nu e unitara ) , in astfel de spete cu alcool la volan , releva ca se resping astfel de cereri .
Puteti incerca , desi cel mai probabil va respinge cererea . Insa , asta veti vedea doar daca incercati .
Parerea mea este sa astepte o solutionare a dosarului . Cu putin noroc , daca nu are antecedente si o conduita corespunzatoare , poate o sa primeasca o amenda administrativa si scoatere de sub Urmarire penala .
Accident rutier
alex_ander408
Buna ziua ,am si eu nevoie de o parere ,ca sa ma lamuresc !Am avut un incident rutier o persoana sa tinut de masina mea ,a cazut ,dar eu nu am vazuto!!Nu am ... (vezi toată discuția)
Drept penal
Florica Poputa
Un faptuitor e cercetat penal pentru infractiunea de parasire a locului accidentului si vatamare corporala. La prima declaratie organul de cercetare penala ii ... (vezi toată discuția)