buna ziua ,va rog sa ma ajutati cu un sfat.mi-am depus cerea de preaviz in data de 25 06 2010,mi s-a spus ca trebuie sa lucrez pana in data de 10 07 2010, in data de 29 06 2010 am fost suspendata pe motiv ca nu mi-am indeplanit sarcinile de serviciu (ca dovada mi-au pus in fata o inregistrare video din data de 13 06 2010 ) precizez ca nu am alte abateri,referate sau penalizari.suspendarea a fost doar verbala ,este legal sau acum ma vor pune nemotivata? au spus ca ma vor anunta cand sa ma prezint la serviciu,eu am dat doar o nota explicativa pentru "prejudiciul adus firmei" in valoare de 19 ron.(neatentia si oboseala#-o).m-au amenintat cu" juridicul",ce inseamna asta?ce trebuie sa fac?
va multumesc
Prin modul abuziv in care s-au purtat v-au pacalit pe fata, profitand si de necunoasterea d-voastra.Solicitati sa va comunice in scris decizia disciplinara in urma careia ati fost suspendata.Solicitati in scris cu dovada ca ati depus-o, solicitare in care sa expuneti ce ati scris pe forum.Daca o luam logic d-voastra v-ati dat demisia; nu cred ca mai vreti sa va intoarceti pentru cateva zile.Preavizul era dreptul lor la care au refuzat.Solicitati si salariul pe aceste zile.
sa inteleg ca v-ati dat demisia si ei v-au dat un preaviz de 15 zile. in acest interval dvs. ati efectuat o greseala si ei v-au sanctionat verbal cu suspendare? clar ca nu este legal ce au facut. orice sanctiune, cu exceptia avertismentului, se da pe baza unei cercetari, puls ca trebuia sa va dea o decizie de sanctionare.parerea mea este sa va prezentati la serviciu, cereti lamuriri fara nici o teama pt ca mai rau decat sa va dea afara nu se poate, oricum ati solicitat demisia. daca inteleg bine nu exista nici un document care sa va motiveze lipsa dvs in acest interval.
Concediere abuziva
onicutza
buna ziua! am si eu o problema,ma poate ajuta cineva cu un sfat??sunt agent vanzari la o firma de distributie,lucrez de 3, ani de zile.saptamana trecuta seful ... (vezi toată discuția)
Demisie
ContSters157480
Buna ziua,
Mi-am depus demisia la firma unde am lucrat, mi-au comunicat VERBAL in aceeasi zi ca s-a acceptat incetarea CIM cu acordul partilor si ca de a ... (vezi toată discuția)