avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Primesc somaj daca am lucrat intr-o tara din UE?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Primesc somaj daca am lucrat intr-o tara din UE?

Buna,

Am o nelamurire. As putea primi somaj daca am lucrat in Grecia? Nu am lucrta decat cateva luni si a trebuit sa ma intorc din cauza unor probleme de sanatate.
Teoretic, se poate primi somaj dc ai lucrat intr-o tara a UE?
Cel mai recent răspuns: Daniel Adrian Corduneanu , Avocat 19:38, 2 Iulie 2010
Somajul trebuie sa vi-l plateasca Grecia.Nu cred ca pentru cateva luni veti primi somaj.Daca nu ma insel trebuia sa lucrati cel putin un an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata cartilor de credit maria_luiza maria_luiza o persoana care a obtinut mai multe carti de credit de la o banca aflata in grecia si care a extras sau a facut diverse achizitii cu ajutorul acestora. a ... (vezi toată discuția)
Contract munca in strainatate ContSters161008 ContSters161008 Buna seara Va cer sfatul intr o problema legata de legislatia muncii in Romania si in UE. Pe scurt,in iulie 2005 am plecat in Franta,cu un contract de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului acordata mamei roxlore roxlore Buna , ma numesc roxana si am 21 de ani. Momentan sunt in anglia de o luna. in urma cu 3 saptamani am aflat ca sunt insarcinata si am inceput sa caut ... (vezi toată discuția)