proces loviri si alte violente art.180C.p alin.2 art.181 alin 2 cp.
eu am fost inculpat
s a judecat pe fond
am cerut recurs si in citatie imi scrie ca eu in calitate de recurent-inculpat in proces cu Spitalul x in calitate de intimat -parte civila si altii pentru Recurs .
mai era un inculpat si partea civila
din cate mi a spus d. avocat a facut recurs si partea vatamata bineinteles si eu cu celalalt inculpat.
am intrat pe portalul instantelor si am vazut dosarul
acolo suntem cei doi inculpati si partea vatamata Recurenti.
spitalul intimat
va rog daca vreti sa mi spune ti ce inseamna toate astea
Inteleg de la dvs. ca au declarat recurs cei doi inculpati cat si partea vatamata.
Pe citatie nu scrie cate parti au calitatea de recurenti ci doar calitatea pe care o aveti dvs. ca urmare a exercitarii caii de atac si a partii care are calitatea de intimat fata de recursul declarat.
Asa ati scris dvs. mai sus "acolo suntem cei doi inculpati si partea vatamata recurenti"
Recurent este cel care a declarat recurs
-recurent-inculpat=inculpat care a declarat recurs
-recurenta parte vatamata=partea vatamata a declarat recurs.;)
Recurent
cercetasa
intr un recurs partea vatamata care a fost parte civila in fond are calitate de recurent
inculpatii au calitatea de recurenti
spitalul care pe fond a ... (vezi toată discuția)
Recurent-inculpat
Fddd1
Buna seara!!! Ma aflu in stadiu de recurs cu un proces de ifractiuni privind circulatia pe drumurile publice si vatamarea corporala din culpa art 184 cp.Am ... (vezi toată discuția)
Martor
cercetasa
cand partea vatamata aduce un nou martor in recurs la tribunal la 3 ani de la producerea infractiunii de loviri si alte violente cat de credibil este ... (vezi toată discuția)