avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturile si libertatile civile ale minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturile si libertatile civile ale minorului

Va rog frumos sa ma ajutati, am de scris o lucrare cu acest subiect. Ce credeti ca ar trebui sa includa? Multumesc, am nevoie de putin ajutor ca sa ma orientez, multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ileana-Constanta , utilizator 21:11, 2 Iulie 2010
Buna seara .
Ca referinta cautati pe net CONVENTIA PENTRU DREPTURILE COPILULUI ,intrata in vigoare in 1990.
Marius Bote .
Multumesc !
Ileana-Constanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O problema cu o firma de recuperari creante firma telefonica!!1 ContSters234559 ContSters234559 Acum cateva zile am fost sunat de o doamna de la o firma recunoscuta de recuperari creante din constanta si mi-a spus ca am fost dat in judecata pentru neplata ... (vezi toată discuția)
Licenta,dreptul familiei bianca25 bianca25 Buna seara! Sunt studenta in anul IV.si mi-am ales tema de licenta la dreptul familiei cu titlul \"Protectia speciala a minorilor\".Problema e ca ... (vezi toată discuția)
Nu stiu nimic despre lichidare help-me!!! machi machi pe ce site apar firmele (dosarele) care intra in lichidare cu un lichidator numit de instanta.mentionez ca sunt din mures va rog sa mi raspude ti .am avut o ... (vezi toată discuția)