avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită evacuare
Discuție deschisă în Executare silită

evacuare

Am cumparat un apartament prin licitatie scos de la o banca, dupa parcurgerea tutoror procedurilor vechiul proprietar nu vrea sa paraseasca locuinta si a dat in judecata ex.bancar spunand ca nu este autorizat sa vanda acest apartament. In aceasta situatie documentele de proprietate pe numele meu mai sunt valabile si care sunt procedurile pentru evacuare fortata?
Astept sfaturi si indrumare
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 21:34, 2 Iulie 2010
da,sunt valabile;faceti act in instanta de evacuare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile executatului silit ContSters177437 ContSters177437 Buna ziua . Sunt interesata de un imobil scos la vanzare prin executare silita si as dori sa stiu care sunt drepturile proprietarului : pot intra direct in ... (vezi toată discuția)
Care sunt procedurile de urmat, evacuare fosti proprietari crisans crisans Buna ziua! As avea si eu nevoie de niste sfaturi legat de pasii care trebuie sa ii urmez legat de urmatoarea problema. In luna septembrie 2009 am cumparat un ... (vezi toată discuția)
Apartament scos la licitatie PaulaGheorghita PaulaGheorghita Buna ziua, Sunt interesata sa achizitionez un apartament scos la licitatie datorita neplatei ratelor la banca (BCR). Licitatia va avea loc pe 11 decembrie, ... (vezi toată discuția)