avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

sunt obligata sa accept o succesiune daca nu o vreau?daca in timp de 1 an de zile cat e termenul nu dau nici un raspuns nu inseamna ca renunt?si daca e asa ce se intampla cu imobilele si creditele mostenite?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 23:12, 2 Iulie 2010
nu sunteti obligata,le revin celorlalti mostenitori
@rodicabandino

Nu deschideti alte subiecte pe aceeasi tema. Mergeti la primul subiect si folositi butonul "Raspunde" situat sub orice mesaj.
Acum ati omis sa precizati ca mostenirea este in Italia, a sotului italian.
Trebuie sa va atrag atentia ca legile din Romania sunt altele decat in Italia, deci daca adresati intrebari fara sa mentionati ca e vorba de alta tara, riscati sa primiti raspunsuri raportate la legislatia din Romania, care pot sa nu fie valabile raportate la situatia dvs.
Ultima modificare: Vineri, 2 Iulie 2010
Ana-Maria Dutescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune raz88 raz88 Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva!? Din pacate am ramas fara tata de scurt timp, si vreau sa stiu daca pot circula cu actele masini, care sunt ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! tatăl meu este decedat din 2012, nu am dezbătut ... ALidia23 ALidia23 Bună ziua! Tatăl meu este decedat din 2012, nu am dezbătut succesiunea de pe urma lui. Zilele acestea am caut în acte deoarece vrem să mergem la un ... (vezi toată discuția)
Succesiunea in italia ContSters156373 ContSters156373 tatal/ cetatean italian, a decedat de curand si a ramas ca mostenire un imobil, pentru care inca mai avea debite la banca. inteleg ca acceptand succesiunea, ... (vezi toată discuția)