avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Tatăl meu este decedat din 2012, nu am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Tatăl meu este decedat din 2012, nu am dezbătut ...

Bună ziua!
Tatăl meu este decedat din 2012, nu am dezbătut succesiunea de pe urma lui. Zilele acestea am caut în acte deoarece vrem să mergem la un notar, și am găsit un carnet de depuneri Cec bank pe numele tatălui unde specifică că la data de 31.01.2012 tatăl meu a depus o sumă de bani, până astăzi eu nu am știut de existenta lui. Ce trebuie să facem noi, să anunțăm banca?
El avea și un card la Raiffeisen unde ii întra pensia de acest lucru am știut, am anunțat banca și au blocat cardul. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:57, 27 Martie 2021
Mergeti mai intai la notar cu ce acte aveti si o sa va spuna acolo alte detalii pentru completare, daca e cazul.
Vă mulțumesc

Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Martie 2021
gi-jane2, moderator
@ alidia, va rog, nu mai deschideti subiecte noi cu aceeasi intrebare sau cu intrebari noi, dar legate de acelasi subiect.
Va mai rog sa nu mai citati inutil mesaje anterioare, in josul ecranului, aveti un buton " raspunde", pe ala sa apasati, multumesc.
Nu mai postati mesaje consecutive, pt a completa un mesaj in primele 30 min de la postare, aveti activ un buton pe care scrie " modifica"
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Martie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec-urile pentru autoturisme dacia gigelas gigelas Am mai multe CEC-uri de 5000 lei pentru Autoturismele Dacia,bani depusi inainte de 1989. Nu am facut niciun demers pana acum,intrucat nu am stiut de aceste ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager gyorgycristina gyorgycristina Buna.. unchiul din partea tatălui e trecut în acte cu cota de 1/2 cu uzufruct viager și ca la mama iar fi prin donație o cota de 8/16 din care sunt și eu ... (vezi toată discuția)
legea insolvenþei persoanelor fizice ContSters320540 ContSters320540 Exista o astfel de lege? Ma intereseaza, daca \\"uzufructul viager\\" poate fi atacat in instanta atunci cand ai un credit la banca la care mai ai de dat bani. (vezi toată discuția)