avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Numele petent inlocuit din \"greseala\",in act ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Numele petent inlocuit din "greseala",in act oficial,de grefier..

Va rog sa-mi spuneti..ce pot face,ca am contestat o amenda aplicata abuziv prin forta de politie,fiind incatusati si dusi la politie ,de un agent care ne cunostea,si a vrut sa ne sicaneze,avand si eu si sotia mea leziuni si Certif. Medico Legal,7-8 zile de la IML,si mi-a fost admisa contestatia..dar in Comunicat-ul final ce l-am primit prin posta,la decizia finala ,unde zice ca " In numele legii..instanta hotareste..", scrie un alt nume (Katona Barna) ,necunoscut,in loc de numele meu..!!!.iar numele l-am cautat, pe google,si este al unuia care s-a impuscat din greseala,in inima..Este cumva un mesaj de intimidare?!Ce pot sa fac?am termen de recurs 15 zile...! email : marius.iosif.todea@yahoo.com

P.S. La Semnatura Grefierului figureaza 2 nume,si se precizeaza ca lipseste primul,si pus numele grefierul ui sef al Tribunalului Tg Mures
Cel mai recent răspuns: dreaminro , utilizator 21:57, 4 Iulie 2010
Va trebui sa formulati o cerere de indreptare a erorii materiale intemeiata pe disp.art.281 c.proc.civ.asupra careia instanta se va pronunta printr-o incheiere care va va fi comunicata si care este atacabila cu aceeasi cale de atac ca si sentinta a carei indreptare se cere, deci cu recurs in 15 zile.In situatia in care intimata nu va declara recurs sau acesta se va respinge,veti avea de legalizat atat sentinta cat si incheierea de indreptare a erorii materiale.;)
Va multumesc mult!.asa voi incerca sa fac..
VA PUBLIC LINK LA FOTO ACTE : [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de indreptare eroare materiala maria pop maria pop Buna seara ! Am urmatoarea speta cu care ma confrunt: am contestat in instanta un PVC cu numarul J00074 sanctionat cu AMENDA, Ca proba la dosar am depus si un ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva incheierii de indreptare eroare materiala. procedura Irina S. Irina S. Cum se judeca recursul impotriva Incheierii prin care s-a indreptat eroarea materiala strecurata in decizia instantei de apel (instanta care a rejudecat ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare! IVOAR IVOAR In urma unei contestatii la PV de contraventie(depasire limita viteza),adresata instantei si a respingerii acesteia,am primit Comunicarea hotararei..dar la ... (vezi toată discuția)