avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare fidejusor
Discuție deschisă în Executare silită

executare fidejusor

Sunt garant fidejusor si s-a ajuns si la executarea mea silita, daca eu incep sa platesc, pot sa il dau in judecata pe imprumutat sau tr sa platesc toata suma datorata si abia dupa aceea?Pana platesc toata suma, pot cumva sa notez eu ceva in Cartea Funciara(el avand un imobil), ca sa imi pot recupera apoi sumele platite de mine?
Cel mai recent răspuns: Dahrma , utilizator 21:46, 3 Iulie 2010
acesta este riscul de a fi garant pentru altcineva...sa platesti din buzunarul tau...si eu sunt garant si am poprire pe salar...nu crd ca mai puteti sa va recuperati sumele ...
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Iulie 2010
Dahrma, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notare credit in cartea funciara gargamella gargamella buna ziua! In timpul casatoriei sotia a facut un imprumut pe nevoi personale , eu am fost girantul ei, doar cu salariul. Am divortat si dupa divort ... (vezi toată discuția)
Poprire ContSters202285 ContSters202285 Poprirea pe salar se poate face la solicitatarea creditorului. Creditorul a solicitat executorului ca sa se continui procedura de executare silita a ... (vezi toată discuția)
Am o problema,va rog putin ajutor catalinush catalinush Buna ziua,am o mica mare problema,tatal meu a imprumutat bani de la 3-4 banci,sincer nu stiu cum toate i-au dat bani,credit de consum si de aproape 1 an de ... (vezi toată discuția)