avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contoare caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contoare caldura

as dori sa aflu daca se poate sa imi pun contoare la caldura chiar daca nimeni din bloc nu este de acord,daca da ce trebuie sa fac si unde sa merg,va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ndan57 , utilizator 13:45, 3 Iulie 2010
Contorizarea la caldura ete valabila si se ia in calcul numai daca 80% din apartamentele unei scari sunt contorizate.
De altfel nicio firma nu va va monta aceste repartitoare si chiar daca ati gasi o persoana particulara care sa vi le monteze, calculul - care presupune un program special de calcul detinut numai de firmele care monteaza aceste repartitoare - nu are cine sa vi-l faca. Administratorul nu este abilitat sa faca un asemenea calcul.
nu nu se poate, trebuie ca minim 80% din locatarii scarii unde locuiti/unde doriti sa montati aceste repartitoare sa fie de acord si ma trebuie sa aveti montat in subsolul scarii respective si contoar ptr. masurarea caldurii, consumului de Gcal.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoire contract cu firma de calcul caldura pe baza repartitoarelor veteran5 veteran5 O asociatie de proprietari a avut contract de citire si repartizare a consumurilor de energie termica pe baza indicatiilor repartitoarelor de costuri, 100% ... (vezi toată discuția)
Intr-un bloc se pot contoriza - caldura, calorifere- si lua in calcul doar o parte din apartamente? RobertC RobertC Buna ziua, Asa acum am spus in subiectul trecut, incercam sa dam jos presedintele, administratorul- nevasta-sa si \\"cenzorul\\" prietena cu ei care nu vor ... (vezi toată discuția)
Contor gaze mastera mastera Buna seara, As dori sa stiu care este procedura sau cum se poate monta un contor de gaze? Ma refer la acele contoare care se monteaza in apartament nu cele ... (vezi toată discuția)