Ideea de a deschide un topic nou cu specific national a venit dupa ce dumneaei a luat decizia de a inchide topicul de secvente ( eu din respect, nu am postat un anume gen de melodii, pe " acum imi place aceasta melodie" ) Va rog sa-mi spuneti pana unde se poate intinde dreptul unui moderator (vis-a-vis de dorintele acestuia) ca sa stim daca ne mai putem bucura in liniste, sau trebuie sa vedem prin prisma acestuia......Va rog sa-mi spuneti : asa cum dumnealor au facut "ordine si curatenie" (pe topicul "epigrame" ...de nu mai posteaza nimeni din vechea echipa (ca doar or fi oameni cu mandrie si scoala), asa doreste...in continuare doamna ...sau cine stie cine...nu stiu...sa faca ordine in toate topicurile ? Va supun atentiei faptul ca topicul "secvente" a fost inchis in aceasta seara, iar mai apoi redeschis. Mie nu-mi lipseste stresul ! Si nici multe altele ! Sunt curioasa daca va inchide (din nou) topicul " muzica de voie buna, lautareasca, romante" .
Va rog sa-mi dati raspuns.
Maran Corina
Am sters eu topicul cu muzica lautareasca pentru ca exista deja un topic cu muzica unde trebuie postate melodiile in cauza.
In privinta celor 3 melodii postate de dvs. la secvente,eu inteleg lucrurile in felul urmator. Exista o discutie cu melodii si una cu secvente. Logic, prima ar trebuie sa fie cu muzica, cea de-a doua cu lucruri conexe (filme, poze, etc). Faptul ca postam de toate in toate nu face decat sa abureasca tot mai mult si asa confuza sectiune de timp liber.
V-am rugat sa le postati in muzica. Ati refuzat si mi-ati spus ca nu mai postati. Asta e. Spor la treaba.
@trope_doi a scris in discutia " avocatnet. e buna directia? " :
"Da S-a vehiculat ideea ca sunt unii care pretind ca ofeta raspunsuri in domeniul juridic dar sunt inscrisi ca utilizatori, nu ca si consultanti. Va intreb: de unde stiti ca toti cei care sunt inscrisi ca utilizatori nu au studii juridice (ba chair mai mult: au si practica ani buni). Modestia sau deontologia ii impiedica pe unii sa se inscrie ca si consultanti. Pentru ca asa e viata. Unii sunt modesti, altii chiar cred ca deontologia are valoare mai mult decat in teorie"
Are mare dreptate..m-am inregistrat "utilizator" dar cu 'modestie' va spun ca am studii juridice si o experienta in sala de judecata, de ceva... ani. Sunt din provincie iar la noi, cei interesati de o consultanta sau de un contract, gasesc foarte usor cabinetul celui, la serviciile caruia, doresc sa apeleze.
Am intrat pe forum punand o intrebare la care eu, nu gaseam raspunsul cel mai clar... M-au ajutat consultantii si, asa am ramas utilizator.
Citeam pe un post ca unii utilizatori care au intrat... au ramas VENTUZE pe forum si ca dau raspunsuri fara sa aiba nimic comun cu juridicul. Au mai fost si alte rautati mai mici sau mai mari, exprimate direct, desi exista posibilitatea mesajului privat...
Consider ca atata vreme cat se respecta regulamentul, nimeni nu trebuie sa arunce cu aprecieri personale, rautati fatise la adresa celuilalt, nici chiar la adresa celui care pune intrebari, mai bine sau mai prost formulate.
Intelegem cu totii ca, este un forum cu pretentii, insa nu ni se impune prin regulament, solemnitatea salii de judecata!
Chiar si in sala de judecata (rar.. ce-i drept) magistratii , avocatii , grefierul si intreaga sala - izbucnesc cu totii in ras.... Atunci, pentru o clipa ,devin oameni obisnuiti si reactioneaza firesc in fata unui moment comic...creat pe neasteptate... NImeni nu da afara pe nimeni, daca nu este incalcat regulamentul strict al salii de judecata... Regulamentul forumului, se refera la toleranta si respectul unuia, fata de celalalt.. indifrerent cine este....
Pentru ca 'avocatnet' sa fie un site agreabil exista subiecte, topicuri din care ai de unde alege : ce ti se potriveste, ce-ti face placere, ce crezi ca te deconecteaza...
Daca un utilizator sau consultant posteaza ceva ce nu intrece regulile bunului simt, o face pentru ca , este probabil o placere sau o bucurie a sa, pe care doreste sa o impartaseasca celorlalti, PE CARE II CONSIDERA PRIETENI....
Ma gandeam... oare ce simte cand constata cu amaraciune ca, gestul sau... nu este apreciat, ba mai mult.. este interpretat cu asprime sau inlaturat..
Vine intrebarea sa.. " Cu ce am gresit? " si se gandeste la regulament, dar nu gaseste raspunsul..... Ma opresc aici...