avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Proaspat absolvent de facultate, beneficiez de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Proaspat absolvent de facultate, beneficiez de indemnizatie de somaj?

Proaspat absolvent de facultate, beneficiez de indemnizatie de somaj din luna urmatoare inscrierii? Daca da, ce suma primesc?
Daca intentionez sa-mi completez studiile prin masterat mai pot beneficia de indemnizatia de somaj?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:26, 4 Iulie 2010
Daca in termen de 60 de zile de la absolvirea facultatii nu gasiti loc de munca puteti beneficia de somaj, indemnizatia fiind de 50% din salariul minim brut pe tara de care putetui beneficia si pe perioada masteratului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa master madllen_20 madllen_20 buna seara. am si eu o intrebare: am terminat facultatea in 2008 si masterul pe 12 feb 2010. in acest timp am luat pensie de urmas, dar acum trebuie sa o ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea facultatii cool_girl_em cool_girl_em suntem in luna iunie, luna aceasta termin si facultatea, mai exact pe douazeci si ceva dau licenta, scris şi oral. Cand trebuie sa mi depun dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Somaj absolventi cedrrew cedrrew Am o nelamurire legata de acordarea indemnizatiei de somaj dupa angajare.Situatia este urmatoarea: daca dupa cele 2 luni in care ar trebui sa mi se ... (vezi toată discuția)